Parhaat Ruokablogit

Kropsua eväänä

Lihamureke

17 Heinäkuu 2021

Ollaan oltu viikko lomareissussa, jälleen kotona ja uuninkin pistin pitkästä aikaa päälle, kun helteet hieman alkoivat hellittää. Huomiseksi tännepäin onkin sitten luvattu max 19 asteen lämpötiloja - minä tykkään. Parsakaalit kypsensin airfryerissä 200 asteessa 13 minuuttia. Lihamurekkeenkin tekoon löytyy airfryer-ohjeita, mutta tällä kertaa nyt uunissa. 700 g vähärasvaista naudan jauhelihaa 1 prk kermaviiliä 1 dl korppujauhoa 2 munaa 1 3/4 tl suolaa ½ tl sipulijauhetta 1 tl basilikaa 1 tl oreganoa ½ tl pippuria 1 tl savupaprikajauhetta Sekoita kermaviili ja korppujauhot, anna turvota viitisen minuuttia.

Lue koko juttu täältä »

Kropsua eväänä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »