Parhaat Ruokablogit

Kropsua eväänä

Lasagnekeitto haudutuspadassa

11 Syyskuu 2021

Tällä viikolla melkein kaikki arki-illat on syöty ResQ-ruokaa - tykkään, kun ei tarvi olla joka päivä töiden päälle keittelemässä. Viikonloppuna sitten lasagnekeittoa, Koskenlaskija antoi tähän oikein kivan maun. Ohjeen annoksesta riittää ainakin kuudelle syöjälle. 400 g vähärasvaista naudan jauhelihaa 2-3 valkosipulinkynttä, murskattuna 1 sipuli, silputtuna 2 tlk (á 400 g) tomaattimurskaa 1 tlk (á 400g) kirsikkatomaatteja tomaattimehussa 1,2 l lihalientä 1 tl Yrttiseos Provencale 1 tl kuivattu basilika 4 dl keittämätöntä Farfalle-pastaa (tai pieniksi paloiteltuja esikeitettyjä lasagnelevyjä) 1 tl suolaa mustapippuria myllystä Koskenlaskija Ruoka & dippi Cheddar Ruskista jauheliha pannulla öljyssä. Lisää sipuli ja valkosipuli ja kypsennä...

Lue koko juttu täältä »

Kropsua eväänä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »