Parhaat Ruokablogit

Kropsua eväänä

Juustoinen jauhelihakeitto haudutuspadassa

29 Kesäkuu 2020

Ensimmäinen soppakokkailuni haudutuspadassa (hernekeittoa lukuunottamatta) onnistui hyvin. Ruokakin oli herkullista, liemi oli oikein maukas. 400 g naudan jauhelihaa 2 sipulia, hienonnettuna 2 porkkanaa, viipaleina 2-3 varsisellerin vartta, viipaleina 4-5 perunaa, lohkottuna 1 tl kuivattua persiljaa ½ tl valkosipulijauhe 1 rkl Dijon-sinappia 750 ml lihalientä 1 prk Koskenlaskija Ruoka maustamaton 1 dl ruokakermaa Ruskista jauheliha kuumalla pannulla. Valuta ylimääräinen neste pois ja laita jauheliha haudutuspataan. Lisää sitten pataan sipuli, porkkana, selleri, perunat, kuivattu persilja, Dijon-sinappi ja lihaliemi.

Lue koko juttu täältä »

Kropsua eväänä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »