Parhaat Ruokablogit

Kropsua eväänä

Jauheliha-spagettivuoka

30 Heinäkuu 2021

Helteet hellittivät viimein - toivottavasti pysyvästi - ja nyt sopii taas uunia lämmittää. 250 g täysjyvä Raketti spagettia Tomaatti-jauhelihakastike: 400 g naudan jauhelihaa ½-1 tl sipulijauhetta ½ tl valkosipulijauhetta 3/4 tl suolaa 2 tl oreganoa mustapippuria myllystä 400 g tomaattimurskaa Juustokastike: 1 prk (250 g) Koskenlaskija Ruoka & Dippi Cheddar 2,5 dl ruokakermaa Keitä spagetti suolalla maustetussa vedessä 5 minuuttia, valuta vesi pois ja huuhtele kylmällä vedellä. Ruskista jauheliha pannulla öljyssä, lisää mausteet ja tomaattimurska, anna kiehua hiljalleen 5 minuuttia. Valmista juustokastike sekoittamalla Koskenlaskija ja ruokakerma keskenään. Laita voidellun uunivuoan pohjalle *tomaatti-jauhelihakastiketta, sen päälle...

Lue koko juttu täältä »

Kropsua eväänä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »