Parhaat Ruokablogit

Kropsua eväänä

Jauheliha-papukeitto haudutuspadassa

30 Kesäkuu 2021

Päivitin hiljattain 3,5 l manuaalisen haudutuspatani uuteen ja nyt on käytössä samankokoinen C3 Slowcooker digitaalisella näytöllä ja ajastimella. Vanha pata oli 180 W, tässä on tehoja 200 W ja nopeammin kyllä kuumenee. Tänään tein uudessa haudutuspadassani jauheliha-papukeittoa. 400 g naudan jauhelihaa 1 tl suolaa mustapippuria myllystä 300 g Pirkka juureskuutiot (porkkana, lanttu) 1 prk valkoisia papuja tomaattikastikkeessa 1 prk kidneypapuja, huuhdeltuna ja valutettuna 1 prk (500 g) tomaattimurskaa 1/3(-2) tl mietoa chilimausteseosta ½(-1) tl valkosipulijauhetta (1-2 kynttä) 1 tl oreganoa 1 laakerinlehti 1 l lihalientä Lopuksi: 1-2 rkl limetti- tai sitruunamehua Paista jauheliha pannulla ruskeaksi ja mausta suolalla ja mustapippurilla...

Lue koko juttu täältä »

Kropsua eväänä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »