Parhaat Ruokablogit

Kropsua eväänä

Broileria pekonikastikeessa haudutuspadassa

7 Elokuu 2021

Jos näyttää siltä, että meidän ruoanlaitto on muuttunut airfryer-painoitteiseksi, niin tässä taas haudutuspataresepti. Olen minä muutenkin haudutuspadalla kokkaillut, mutta ruoat ovat olleet sellaisia, joiden reseptit jo löytyvät blogista. n. 700 g broilerin rintafileetä 1/4 tl pippuria 1 tl kuivattua timjamia ½ -1 tl valkosipulijauhetta 6 viipaletta pekonia, kypsennettynä 2 pss (á 30 g) Blå Band Currykastike kuiva-aineksia 3 dl vettä 1,5 dl kuohukermaa (lopuksi) Laita broilerit haudutuspataan. Ripottele pinnalle pippuria, timjamia ja valkosipulijauhetta.

Lue koko juttu täältä »

Kropsua eväänä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »