Parhaat Ruokablogit

Kanelikeidas

Raparpericrumble (V, GF)

30 Kesäkuu 2019

Raparpericrumble on helppo valmistaa ja sitä voi muokata oman maun mukaan loputtomiin. Itse lisään raparperin kaveriksi aina mansikoita, koska mansikat ja raparperi ovat mielestäni täydellinen parivaljakko. Raparperi yksinään olisi vähän turhan kirpeää, joten mansikka tuo samalla kaivattua makeutta. Yleensä crumbleissa (tai murupaistoksissa) on kohtalaisen ohut murukerros, mutta tässä on ihan sellainen reilu kerros kaurahiutaleita ja mantelijauhoa päällä. Raparpericrumbleni on makeutettu kookossokerilla ja lisäsin kardemummaa tuomaan lisää makua.

Gluteeniton kardemumma kaurahiutale mansikka manteli Raparperi Leivonnaiset ja piirakat

Lue koko juttu täältä »

Kanelikeidas on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 15 Syyskuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »