Parhaat Ruokablogit

Frutti Di Mutsi

Perunarieskat hävikkimuusista

3 Maaliskuu 2020

Viikonloppuna meillä syötiin perunamuusia, ja sitä jäi melko paljon yli. Itse en jostain syystä pidä uudelleenlämmitetystä muusista, joten päätin valjastaa tämän muusin rieskoiksi. Minun lapsuudessani meillä syötiin perunarieskaa todella paljon, äiti leipoi sitä monta kertaa viikossa. Äidin taikinaan ei tosinkaan käytetty muusin jämiä, vaan Muusiperuna keitettiin erikseen tätä varten. Siksi äitini rieskat maistuivat hieman erilaiselle ja lisäksi ne olivat kokonaan maidottomia.

Yleinen

Lue koko juttu täältä »

Frutti Di Mutsi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Tammikuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »