Parhaat Ruokablogit

Frutti Di Mutsi

Pannarikupit ovat kevään trendi!

26 Huhtikuu 2020

Tämän kevään yksi selkeimmistä ruokatrendeistä on ollut pannarikupit. Pienet annospannarit valmistuvat kuppikakkuvuoan kolosissa, ja paistuttuaan ne on helppo täyttää mieleisillään pannaritäytteillä. Meillä pannarin kanssa on normaalisti hilloa ja kermavaahtoa tai vaniljajäätelöä. Tällä kertaa kaupasta lähti mukaan kuitenkin mustikka-valkosuklaajäätelö, ja se oli kuin pala unelmaa lämpöisen pannarin kanssa. Ensi kerralla kuppeihin menee jogurttia ja pakastemarjoja, mutta kupit tosiaan voi täyttää millä haluaa.

leivonta

Lue koko juttu täältä »

Frutti Di Mutsi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Tammikuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »