Parhaat Ruokablogit

Culinary Journey

Charles Heidsieck Réserve Champagne Brut ja talven viimeiset blinit

1 Huhtikuu 2020

Blinikausi alkaa pikkuhiljaa vaihtua parsakauteen ja maaliskuun viimeisen päivän kunniaksi eilen nautiskeltiin tämän talven viimeinen bliniateria. Ulkona sataa lunta, lasissa kuplii tyylikäs samppanja ja seura on mitä parhainta. Loistava hetki siis yhteiselle päivälliselle. Blinien täytteistä löytyi tällä kertaa klassisesti smetanaa, punasipulia sekä kirjolohenmätiä ja savustettua muikunmätiä. Näiden lisäksi pöydässä oli savuporomoussea ja suolakurkkua.

Blini champagne featured mäti pinot noir Ranska ruokareseptit samppanja viinit chardonnay pinot meunier

Lue koko juttu täältä »

Culinary Journey on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 30 Maaliskuuta 2020 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »