Parhaat Ruokablogit

Avokadoa&sitruunaa

Kevätsalaatti parsasta ja fetasta

18 Huhtikuu 2020

Avokadoa ja sitruunaa Kevätsalaatti parsasta ja fetasta Herkulliseen kevätsalaattiin käytetään tuoretta parsaa, kirsikkatomaatteja, fetaa ja paahdettuja saksanpähkinöitä. Päälle pirskotellaan kevyempää balsamico kastiketta. Suosittelen, salaatissa on ihania tekstuureja ja maistuu raikkaalle. Suosin ja käytän oikeastaan melkein aina Arlan Apetina 8% keveympää fetaa. Sen koostumus ja maku on todella hyvä ja fetasta on helppo murustella paloja.

feta parsa Salaatinkastike salaatti tomaatti Salaatit ja lisäkkeet

Lue koko juttu täältä »

Avokadoa&sitruunaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 20 Huhtikuuta 2020 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »